3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοσίων Συμβάσεων

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ και το επιστημονικό περιοδικό Θεωρία και Πράξη Διοικητικού Δικαίου (Θ.Π.Δ.Δ.) διοργανώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριο ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, διά ζώσης στο Wyndham Grand Athens και Live streaming.

Το Συνέδριο αποτελεί πόλο έλξης και σημείο πολυεπίπεδης συνάντησης όλων όσοι δραστηριοποιούνται στον τομέα των Δημοσίων Συμβάσεων, δίνοντας βήμα σε εκπροσώπους Αναθετουσών Αρχών και Οικονομικών Φορέων, μελετητές και εφαρμοστές του δικαίου, νομικούς συμβούλους, δικηγόρους, δικαστές, μέλη Ανεξάρτητων Αρχών κ.ά.. Μέσα από τον διάλογο που αναπτύσσεται και τα πορίσματά του, το Συνέδριο συμβάλει, κατά γενική ομολογία, στην καλύτερη κατανόηση, την ανάδειξη προβληματισμών, την κατάθεση προτάσεων που αφορούν και σκοπό έχουν τον εκσυγχρονισμό των διαγωνιστικών διαδικασιών ανάθεσης στη χώρα μας.

Στο φετινό Συνέδριο, οι 30 και πλέον διακεκριμένοι ομιλητές θα αναδείξουν κρίσιμα και  διαχρονικά αλλά πάντα επίκαιρα ζητήματα που αναφύονται κατά την ανάθεση και εκτέλεση των Δημοσίων Συμβάσεων και θα καταθέσουν προτάσεις προκειμένου να καταστούν πιο αποτελεσματικές οι σχετικές διαδικασίες.

Το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ φέρει την Αιγίδα της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Ανάπτυξης, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και του ΣΕΔ.

Ο Κωνσταντίνος Καλονόμος για μία ακόμη χρονιά συμμετείχε στην επιστημονική επιτροπή προετοιμασίας του Συνεδρίου.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ